Üniversitemizde Kalite Yönetim Sistemi Kapsamında Gözetim ve Müşteri Memnuniyeti Belgelendirme Tetkiki Gerçekleştirilmiştir.

19 Ocak 2022 Çarşamba

Daha önce TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazanan Üniversitemizde ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesini almaya yönelik belgelendirme ve gözetim tetkiki 17-19 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir.
Türkiye Standartları Enstitüsü (TSE) Eğitim Daire Başkanı, Baş Tetkikçi Feyzullah ERDOĞAN ve Tetkikçi Mesut DURU ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN ile yapılan görüşme ile başlayan program kapsamında Üniversitemizden çeşitli akademik ve idari birimler ile görüşmeler gerçekleştirilmiş olup sürecin standarda uygunluğu değerlendirilmiştir.
Kapanış programında tetkik bulgularının değerlendirmesi yapılmış ve gelecek çalışmalara yönelik beklentiler paylaşılmıştır. Kapanış toplantısında tetkik ekibinde yer alan TSE yetkililerine bir teşekkür konuşması yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali BİLGİN, Üniversitemizin Kalite Yönetim Sistemi performansının tüm birimlerde artarak devam edeceğini vurguladı.